Allergia ellen mit érdemes tenni, ha már kipróbáltunk sok gyógyszert és csodaszert? Vagy nem akarjuk végig járni a szenvedés útját? Ha kíváncsi vagy itt megtudhatod mi a megoldás az hogy élsz-e vele az már a Te dolgod...

Allergia ellen megoldások

Regenerációs TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

2016. április 23. - Tudaseso

boldogcsalad.jpg

ALLERGIA, VÉRNYOMÁS, IMMUNGYENGESÉG, EMÉSZTÉS, TÚLSÚLY ???

Regenerációs TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

Ha tőlem kér, kap még pluszban:

- ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

- Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

- Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

- Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

Kapcsolat: nemethattila153@gmail.com
http://www.sunrider.com/Hng/Home

Alpha 20C®

„Kislányom több éve küzdött az allergia tüneteivel szinte mindenre allergiás amire lehet. Próbálgattunk dolgokat, de aztán jött az Alpha 20C® is és végre megoldódott a probléma, eleinte nem hittük, hogy segíthet, de gondoltuk kipróbáljuk hisz már sok mindennel próbálkoztunk, már nem költünk gyógyszerre és még az immunrendszert sem blokkolja, mint a gyógyszerek, ráadásul nem fáradt és azóta nem is betegeskedik.”

(Horváth Éva)

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C®.
Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C® segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli® és a Fortune Delight® fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.”

(Rúzsa Leó)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszulát szedünk másfél éve
– azóta nem betegedtünk meg.”

(Suhainé dr. Kovács Ilona)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C® a tökéletes fegyver.”

(Manhertz József)

„Az Alpha 20C®-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott.”

(Kiss Eszter, Pócsi László)

Lifestream®

"Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította csupán napi 1-2 darab. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött."

(Németh Attila)

TOP®

„Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP® mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP® összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.”

(Dr. Kuczka Mária)

„Nekem az életemet mentette meg a TOP®. A TOP® segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP® nyújtani tud.”

(Nagy Noémi)

„A TOP® kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

(Dr. Dorogi Éva)

Evergreen®

„Az Evergreen® koncentrált klorofill, amit zöld vérnek is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban.
Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét.”

(Dr. Barta Edina)

„Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnéziumtartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását!”

(Fischerné Darnai Edit)

Assimilaid®

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli®-t, naponta 3x2 kapszulát szedtem az Assimilaid®-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.”

(Csillag Jánosné)

„Ragaszkodom az Assimilaid®-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim!
Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett.”

(Vincze Erika)

Electrosport®

„Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem szedni az Electrosport®-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Elekrosport®-ot.”

(Lovas Ildikó)

Vitafruit®

„Környezetemben a csecsemőtől az aggastyánig mindenki fogyasztja nagy kedvencemet, a Vitafruit®-ot. Azért iszom, mert természetes, bio élővitaminjai révén a szervezetünk maga választhatja ki, amire szüksége van! Immunrendszerünkre, ellenálló képességünkre és a bőrünkre egyaránt jótékonyan hat, és mert nagyon finom!”

(Kátainé Cseh Mária)

„Amikor a Vitafruit®-ot iszom, a lelkemet is táplálom: azt érzem, hogy kényeztetem magam. Valami nagyon finomat adok önmagamnak.
Valamit, ami csodás ízű és kellően fiatalít. Amikor korábban szintetikus vitaminokkal próbálkoztam, gondolkodnom kellett, vajon használnak bármit is, a Vitafruit®-tól azonnal érzem, hogy valami jó történt velem!”

(Dr. Horváth Györgyi)

Calli® tisztító ital

„Pár éve ismerkedtünk meg vele és nem hittem volna, hogy olyannyira koncentrált, hogy 1 tasakból 3 litert lehet készíteni. Napi 1 litert fogyasztunk és már az első héten pozitív változások voltak, nem sorolom fel mert nem férne ki.”

(Illés Ilona)

Mit mondanak a sztárok?

Auth Csilla (énekes)

Én nem vagyok terjesztő, csak fogyasztó, az viszont megszállottan. Nagyon
sok stressz ért az életben, és ez mind az én gyomromban,emésztőszerveimben csapódott le. Elmentem egy ultrahang-magánrendelőbe, és a szakorvos említette nekem, hogy a Sunrider-termékekkel valószínűleg rajtam is lehet segíteni. Ha nem próbáltam volna ki előtte 7-8 féle szert, azt hittem volna, hogy pszichés alapon működik, mert magam sem hittem: elkezdtem fogyasztani, és aznap lettem jól! Azóta folyamatosan jól vagyok. Az életem változott meg a Sunridernek köszönhetően!”
St. Martin (zenész: trombita, szaxofon, pánsíp)
„Nemcsak a zenét szeretem, hanem a sportot is, és egy kellemes sport összecsapáson – én is futballoztam – szanaszét rúgták a lábamat. 3 szalagszakadás, az orvos megmondta, hogy mi kell erre. Nem tudom elmondani pontosan, hogy miket, egy rahedli ilyen kapszulát kaptam akkor, persze a Sport kapszulával kezdte. »jó, mondom, majd otthon megpróbálom persze – tudod mikor fogom bevenni« mondtam magamnak) aztán csak úgy elkezdtem szedegetni, mondtam hogy nem olyan rossz ez, nézzük csak hogy alakul… és akkor 10 nap múlva nem mondom, hogy fociztam, de
egy hónap múlva már edzettem újra.”
Gergely Róbert (színész)

Fejfájás miatt kezdte el fogyasztani a Sunrider termékeket, de
figyel a megelőzésre is. A citromos Forcsi és a mentás Calli a
kedvence. Fogyasztja Top-ot, az Alpha 20C-t, a Lifestream-ot és az
édesítőt is. A legfrissebb CD-jével megajándékozta Chen doktort a
legutóbbi látogatásakor.

Egy öttusa világbajnok Sunrider-étrendje:

Egy átlagos edzésnapon Gyenesei Leila az alábbi Sunrider termékeket fogyasztja:
• Fortune Delight 2 zacskó
• Calli tea 1 filter, 1,5 liter vízben
• Lifestream reggel és este 2-2 kapszula
• SportCaps reggel és este 1-1 kapszula
• ElectroSport (a hét legnehezebb napján) 1 fiola
• Evergreene (20 napon keresztül kúraszerűen) naponta 1 fiola

Naomi Campbell (modell)

„Nem tudom miért, de kikészít a vásárlás. Eva barátnőm javasolta, hogy igyak ilyenkor egy nyugtató hatású teát (Calli), így legutóbb magammal is vittem egy flakonnal. Magam is meglepődtem, mennyire jól bevált az ital. Nyugodt voltam, és még az sem dühített föl, amikor tanácsot kért tőlem az egyik vevő. Magam kerestem neki megfelelő felsőt.”

Sharon Stone (színésznő)

„Tearajongó vagyok, kedvencem a Sunrider Calli teája, ami egyfajta tisztító tea.
Mivel nem igazán szeretek részeg lenni, ezért kerülök mindenfajta
égetett szeszesitalt, ellenben szívesen fogyasztok bort a vacsora mellé. Gyengéim az ét csokik, így mindig tartok magamnál egy keveset.
Tehát láthatja, hogy csak részben fordítok figyelmet az egészséges
étkezésre, a testem méregtelenítését a Calli teára bízom!”

Julia Roberts (színésznő)

Julia Roberts (39) mindig is nagy családot szeretett volna. Sokáig azonban nem tudott teherbe esni. Számos specialistát felkerestek, végül találtak egy olyan orvost, aki bíztatta őket – és a színésznő az
eredményes kezelést követően teherbe is esett. Sőt, kiderült: ikreket
hord a szíve alatt. 2004 novemberében egy kisfiút és egy kislányt
szült. 2007. június 18-án adott életet harmadik gyermekének. A szülés azonban koránt sem ment olyan egyszerűen, mint az ikreknél. Julia örökletes vérbetegsége ugyanis e második terhesség idején súlyosabbnak bizonyult. A színésznő elkezdte fogyasztani a Sunrider méregtelenítő italait, és végül egészséges kisfiúnak adott életet…

Arnold Schwarzenegger (színész, Kalifornia kormányzója)

Tudta, hogy Arnold Schwarzenegger manapság NuPlusszal építi és tartja karban a testét? Edzésnapokon legalább hatot elfogyaszt,
ami teljességgel érthető. Arnold a Sunrider vezetők barátja, többször
megfordult a cég központjában, a legutóbbi gyáravatón VIP vendégként személyesen is részt vett.

Tony Parker (profi NBA kosárlabdázó)

„Soha nem használok kreatint az edzéseim során, helyette a Sunrider természetes alkotóelemekből készült termékeivel élek (NuPlus). Az édesanyám - aki természetgyógyász – ajánlotta nekem a cég készítményeit, amelyek tartalmaznak minden olyan alapvető tápanyagot, amik elősegítik a szervezet regenerálódását. A Sunrider táplálék- kiegészítői rendkívül népszerűek az Egyesült Államok-ban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://allergiaellen.blog.hu/api/trackback/id/tr368657726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.