Allergia ellen mit érdemes tenni, ha már kipróbáltunk sok gyógyszert és csodaszert? Vagy nem akarjuk végig járni a szenvedés útját? Ha kíváncsi vagy itt megtudhatod mi a megoldás az hogy élsz-e vele az már a Te dolgod...

Allergia ellen megoldások

Allergia ellen Én ezeket használtam-használom:

2018. március 24. - Tudaseso

Allergia!

Hamarosan itt az allergia szezon, érdemes elkezdeni a ... mivel magam is allergiás "vagyok-voltam" megosztom veletek Én, hogyan csökkentem a tüneteket.

Kinek mi szimpi, mindegyik működik:
1. tudatalatti befolyásolása pl.: meditációs CD
2. Calli tea (ezt használtam) tisztító ital az immunrendszer egyensúlyáért, de van sok fajta
3. Csalán tabletta reggel 2 db
4. környezet váltás, stresszmentesebb munkahely stb.

 

Üdv: Hegyideszkaíjász

allergia1.jpg

Allergiás? Ne legyen az! Íme a lépések mit kell tennie...

Ha jól megnézzük a legkülönfélébb orvosi terápiákat, azt tapasztalhatjuk, hogy mindegyikben van egy közös vonás: az orvos a természetnek parancsoló úr, akinek megbízatása az, hogy a természettől átvegye a gyógyítás szerepét.

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

 

Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában kategóriákba sorolták. 

Számunkra MOST fontos: Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Egyesítik az ősi füvészet hagyományait és a legmodernebb technológiákat. Azért formulázták és készítették a tápanyagok HELYES kombinációját a HELYES koncentrációban, hogy olyan funkcionális élelmiszereket, italokat hozzanak létre, melyek táplálnak és tisztítanak. A termékek élelmiszerek, nem kémiai anyagok. Nem GYÁRTJÁK az egészséget. Ők koncentrálják és FORMULÁZZÁK a tápanyagokat. EZ A KÜLÖNBSÉG!

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően!

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Funkcionális táplálékokról van szó, ételek, italok formájában amik több gondosan összeválogatott  élelmi célú gyógynövény sűrített keverékei. A sűrítés teszi lehetővé, hogy ne kelljen belőlük sokat enni, inni ahhoz, hogy hamar hassanak, azaz hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem juttatnak be a szervezetbe oda nem való anyagokat mint a gyógyszerek (amik ugye valójában vegyi anyagok), hanem táplálják, tisztítják a szervezetet segítve a mihamarabb öngyógyítást, avagy nem tünetet kezelnek, hanem az okot.

Irjon üzenetet erre a címre és Attila segít: nemethattila153@gmail.com

Mi keltette fel az érdeklődését?

Mire keresi a megoldást?

Mi az amit tapasztal?

Mióta?

 

Allergia ellen - 5000 év ősi füvészet tudása az öngyógyításról, magyarra fordítva

Ossza meg és kérje, Ön is! 5000 év ősi füvészet tudása az öngyógyításról, magyarra fordítva

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem is ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését (sokszor életen át tartó kezelések) és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – az öngyógyítás elveit!

Kérje MOST a könyv elektronikus (pdf.) változatát a tudaseso@gmail.com címen!

Allergia ellen megoldások - Határozatot fogadtak el az Allergia-parlagfű kerekasztal működtetéséről

A bizottság egyhangúlag elfogadta, hogy bejelentkeznek az adótörvény-javaslat részletes vitájába a jövedéki adó szabályozásával kapcsolatos részhez.

Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága határozatot fogadott el az Allergia-parlagfű kerekasztal működéséről hétfői ülésén.

A bizottság 2014. szeptember 17-i ülésén döntött az Allergia-parlagfű kerekasztal további működtetéséről, a hétfőn elfogadott határozatban felkérték Heringes Anita (MSZP) és Dankó Béla (Fidesz) képviselőket az Allergia-parlagfű kerekasztal alakuló ülésének összehívására, és döntöttek arról, hogy mely 24 szervezetet kérnek fel tagok delegálására.

A határozatban szerepel az is, hogy a kerekasztal saját maga határozza meg szervezeti és működési szabályzatát, az állandó tanácskozási joggal meghívottak körét.

A bizottság egyhangúlag elfogadta, hogy bejelentkeznek az adótörvény-javaslat részletes vitájába a jövedéki adó szabályozásával kapcsolatos részhez.

Forrás: ma.hu

Regenerációs TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

boldogcsalad.jpg

ALLERGIA, VÉRNYOMÁS, IMMUNGYENGESÉG, EMÉSZTÉS, TÚLSÚLY ???

Regenerációs TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

Ha tőlem kér, kap még pluszban:

- ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

- Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

- Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

- Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

Kapcsolat: nemethattila153@gmail.com
http://www.sunrider.com/Hng/Home

Alpha 20C®

„Kislányom több éve küzdött az allergia tüneteivel szinte mindenre allergiás amire lehet. Próbálgattunk dolgokat, de aztán jött az Alpha 20C® is és végre megoldódott a probléma, eleinte nem hittük, hogy segíthet, de gondoltuk kipróbáljuk hisz már sok mindennel próbálkoztunk, már nem költünk gyógyszerre és még az immunrendszert sem blokkolja, mint a gyógyszerek, ráadásul nem fáradt és azóta nem is betegeskedik.”

(Horváth Éva)

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C®.
Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C® segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli® és a Fortune Delight® fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.”

(Rúzsa Leó)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszulát szedünk másfél éve
– azóta nem betegedtünk meg.”

(Suhainé dr. Kovács Ilona)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C® a tökéletes fegyver.”

(Manhertz József)

„Az Alpha 20C®-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott.”

(Kiss Eszter, Pócsi László)

Lifestream®

"Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította csupán napi 1-2 darab. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött."

(Németh Attila)

TOP®

„Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP® mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP® összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.”

(Dr. Kuczka Mária)

„Nekem az életemet mentette meg a TOP®. A TOP® segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP® nyújtani tud.”

(Nagy Noémi)

„A TOP® kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

(Dr. Dorogi Éva)

Evergreen®

„Az Evergreen® koncentrált klorofill, amit zöld vérnek is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban.
Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét.”

(Dr. Barta Edina)

„Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnéziumtartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását!”

(Fischerné Darnai Edit)

Assimilaid®

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli®-t, naponta 3x2 kapszulát szedtem az Assimilaid®-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.”

(Csillag Jánosné)

„Ragaszkodom az Assimilaid®-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim!
Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett.”

(Vincze Erika)

Electrosport®

„Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem szedni az Electrosport®-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Elekrosport®-ot.”

(Lovas Ildikó)

Vitafruit®

„Környezetemben a csecsemőtől az aggastyánig mindenki fogyasztja nagy kedvencemet, a Vitafruit®-ot. Azért iszom, mert természetes, bio élővitaminjai révén a szervezetünk maga választhatja ki, amire szüksége van! Immunrendszerünkre, ellenálló képességünkre és a bőrünkre egyaránt jótékonyan hat, és mert nagyon finom!”

(Kátainé Cseh Mária)

„Amikor a Vitafruit®-ot iszom, a lelkemet is táplálom: azt érzem, hogy kényeztetem magam. Valami nagyon finomat adok önmagamnak.
Valamit, ami csodás ízű és kellően fiatalít. Amikor korábban szintetikus vitaminokkal próbálkoztam, gondolkodnom kellett, vajon használnak bármit is, a Vitafruit®-tól azonnal érzem, hogy valami jó történt velem!”

(Dr. Horváth Györgyi)

Calli® tisztító ital

„Pár éve ismerkedtünk meg vele és nem hittem volna, hogy olyannyira koncentrált, hogy 1 tasakból 3 litert lehet készíteni. Napi 1 litert fogyasztunk és már az első héten pozitív változások voltak, nem sorolom fel mert nem férne ki.”

(Illés Ilona)

Mit mondanak a sztárok?

Auth Csilla (énekes)

Én nem vagyok terjesztő, csak fogyasztó, az viszont megszállottan. Nagyon
sok stressz ért az életben, és ez mind az én gyomromban,emésztőszerveimben csapódott le. Elmentem egy ultrahang-magánrendelőbe, és a szakorvos említette nekem, hogy a Sunrider-termékekkel valószínűleg rajtam is lehet segíteni. Ha nem próbáltam volna ki előtte 7-8 féle szert, azt hittem volna, hogy pszichés alapon működik, mert magam sem hittem: elkezdtem fogyasztani, és aznap lettem jól! Azóta folyamatosan jól vagyok. Az életem változott meg a Sunridernek köszönhetően!”
St. Martin (zenész: trombita, szaxofon, pánsíp)
„Nemcsak a zenét szeretem, hanem a sportot is, és egy kellemes sport összecsapáson – én is futballoztam – szanaszét rúgták a lábamat. 3 szalagszakadás, az orvos megmondta, hogy mi kell erre. Nem tudom elmondani pontosan, hogy miket, egy rahedli ilyen kapszulát kaptam akkor, persze a Sport kapszulával kezdte. »jó, mondom, majd otthon megpróbálom persze – tudod mikor fogom bevenni« mondtam magamnak) aztán csak úgy elkezdtem szedegetni, mondtam hogy nem olyan rossz ez, nézzük csak hogy alakul… és akkor 10 nap múlva nem mondom, hogy fociztam, de
egy hónap múlva már edzettem újra.”
Gergely Róbert (színész)

Fejfájás miatt kezdte el fogyasztani a Sunrider termékeket, de
figyel a megelőzésre is. A citromos Forcsi és a mentás Calli a
kedvence. Fogyasztja Top-ot, az Alpha 20C-t, a Lifestream-ot és az
édesítőt is. A legfrissebb CD-jével megajándékozta Chen doktort a
legutóbbi látogatásakor.

Egy öttusa világbajnok Sunrider-étrendje:

Egy átlagos edzésnapon Gyenesei Leila az alábbi Sunrider termékeket fogyasztja:
• Fortune Delight 2 zacskó
• Calli tea 1 filter, 1,5 liter vízben
• Lifestream reggel és este 2-2 kapszula
• SportCaps reggel és este 1-1 kapszula
• ElectroSport (a hét legnehezebb napján) 1 fiola
• Evergreene (20 napon keresztül kúraszerűen) naponta 1 fiola

Naomi Campbell (modell)

„Nem tudom miért, de kikészít a vásárlás. Eva barátnőm javasolta, hogy igyak ilyenkor egy nyugtató hatású teát (Calli), így legutóbb magammal is vittem egy flakonnal. Magam is meglepődtem, mennyire jól bevált az ital. Nyugodt voltam, és még az sem dühített föl, amikor tanácsot kért tőlem az egyik vevő. Magam kerestem neki megfelelő felsőt.”

Sharon Stone (színésznő)

„Tearajongó vagyok, kedvencem a Sunrider Calli teája, ami egyfajta tisztító tea.
Mivel nem igazán szeretek részeg lenni, ezért kerülök mindenfajta
égetett szeszesitalt, ellenben szívesen fogyasztok bort a vacsora mellé. Gyengéim az ét csokik, így mindig tartok magamnál egy keveset.
Tehát láthatja, hogy csak részben fordítok figyelmet az egészséges
étkezésre, a testem méregtelenítését a Calli teára bízom!”

Julia Roberts (színésznő)

Julia Roberts (39) mindig is nagy családot szeretett volna. Sokáig azonban nem tudott teherbe esni. Számos specialistát felkerestek, végül találtak egy olyan orvost, aki bíztatta őket – és a színésznő az
eredményes kezelést követően teherbe is esett. Sőt, kiderült: ikreket
hord a szíve alatt. 2004 novemberében egy kisfiút és egy kislányt
szült. 2007. június 18-án adott életet harmadik gyermekének. A szülés azonban koránt sem ment olyan egyszerűen, mint az ikreknél. Julia örökletes vérbetegsége ugyanis e második terhesség idején súlyosabbnak bizonyult. A színésznő elkezdte fogyasztani a Sunrider méregtelenítő italait, és végül egészséges kisfiúnak adott életet…

Arnold Schwarzenegger (színész, Kalifornia kormányzója)

Tudta, hogy Arnold Schwarzenegger manapság NuPlusszal építi és tartja karban a testét? Edzésnapokon legalább hatot elfogyaszt,
ami teljességgel érthető. Arnold a Sunrider vezetők barátja, többször
megfordult a cég központjában, a legutóbbi gyáravatón VIP vendégként személyesen is részt vett.

Tony Parker (profi NBA kosárlabdázó)

„Soha nem használok kreatint az edzéseim során, helyette a Sunrider természetes alkotóelemekből készült termékeivel élek (NuPlus). Az édesanyám - aki természetgyógyász – ajánlotta nekem a cég készítményeit, amelyek tartalmaznak minden olyan alapvető tápanyagot, amik elősegítik a szervezet regenerálódását. A Sunrider táplálék- kiegészítői rendkívül népszerűek az Egyesült Államok-ban.”

Allergia ellen - Óvatosan a paracetamollal!

Asztma, allergiás nátha, bőrkiütés – egy új tanulmány szerint a paracetamol tartalmú gyógyhatású készítmények 46 százalékkal is növelhetik az asztma kialakulását gyermekeknél. Az orvosok óvatosságra, körültekintésre intenek a használatával kapcsolatban.

Egy nemzetközi tanulmány szerint a paracetamol hozzájárulhat az asztma kialakulásához a gyermekek esetében. Az új-zélandi központú kutatás során világszerte 200 ezer (!) beteg csecsemőt vizsgálva arra az eredményre jutottak, hogy azok között a kicsik közt, akik paracetamolt kaptak, gyakrabban alakult ki allergia, asztma, és kiütés, mint az ilyen készítményt nem kapók között.

Ez nem az első alkalom, mely rámutat a paracetamolfogyasztás és az asztmarizikó közötti összefüggésre: 1999-ben egy bostoni (USA) kutatócsoport vizsgálata során kiderült, hogy a paracetamol tartalmú gyógyszerrel kezelt gyermekek hajlamosabbak voltak az asztmára, mint azok, akik ibuprofént tartalmazó szert kaptak.

Asztma, allergiás nátha, bőrkiütés
A mostani tanulmányban – mely a Lancet nevű orvosi folyóiratban jelent meg – arról számolnak be, hogy azok a gyermekeknél, akik első életévük során paracetamolt kaptak, hat-hétéves korukra 46 százalékkal magasabb volt az asztmás betegségek kialakulásának esélye, mint az ugyannyi idős, paracetamoltartalmú készítményt nem kapó gyerekeké. Az allergiás nátha kialakulásának esélye 48 százalékkal, a bőrkiütés létrejöttének valószínűsége 35 százalékkal magasabb volt. A kutatók megfigyelték, hogy annál nagyobb a rizikófaktor, minél nagyobb dózisban kapják a kicsik a paracetamolt.

A tanulmány – a benne résztvevők magas száma ellenére – csak statisztikai összefüggésekre tudott rámutatni, nem pedig ok-okozatira. „Komolyan vesszük a kutatás eredményét és további, egész Németországra kiterjedő tanulmányt szeretnénk végezni, hogy rájöjjünk az összefüggés okaira” – nyilatkozta Eckard Hamelmann, a Német Allergológiai és Klinikai Immunológiai Intézet vezetője a stern.de-nek.

Egyre több az asztmás gyermek
A paracetamolszedéssel összefüggő asztma- és allergiarizikó valószínűleg nem csupán gyermek-, hanem felnőttkorban is igaz. Évek óta egyre több az USA-ból és Nagy-Britanniából származó bizonyíték támasztja alá azt, hogy a paracetamol-fogyasztás és az allergia között összefüggés van.

Egy júniusban közzétett, az EU-ban készített tanulmány szerint (European Respiratory Journal) azok a felnőttek, akik legalább hetente egyszer paracetamol tartalmú készítmény fogyasztottak, azoknál a asztma előfordulása háromszor akkora. Más fájdalomcsillapító szerek esetében ez a mellékhatás nem jelentkezett, számol be egy a "Global Allergy and Asthma European" hálózata által kezdeményezett tanulmány.

Allergia pollen naptár egyszerűen

 

Pollen-naptár

 

 • Január és február: éger és mogyoró

 • Március: éger, mogyoró, fűzfa, nyárfa, szilfa

 • Április: fűzfa, nyárfa, szilfa, nyírfa, pitypang, akác

 • Május: fűzfa, nyárfa, szilfa, nyírfa, pitypang, akác, rozs, lándzsás útifű, árpa, búza, hársfa, zab, bodza

 • Június: rozs, búza, lándzsás útifű, hársfa, bodza, kukorica

 • Július: lándzsás útifű, hárs, bodza, kukorica, parlagfű

 • Augusztus: kukorica, parlagfű

 • Szeptember: bodza, lándzsás útifű, parlagfű

Allergia ellen Immunrendszert tápláló formula tapasztalatok

A cég oldala ahonnan rendelni is lehet:  http://www.sunrider.com/Hng/WebForm/Products/Expertise.aspx

Ha bármiben segíthetek vegye fel velem a kapcsolatot bátran. Ha kipróbálná szívesen küldök anélkül, hogy regisztrálnia kellene.

Németh Attila (Magyarország)

E-mail: nemethattila153@gmail.com

Tapasztalatok: http://megeri.8x.hu/

Miben különböznek a Sunrider termékei a többi gyógynövény alapú étrend-kiegészítőtől?

 

Először is abban, hogy a Sunrider alap termékei mind a több ezer éves ősi kínai orvoslás jól bevált receptjein alapuló gyógynövény-formulák. Másodszor pedig, ezek a termékek nem egyszerűen étrendkiegészítők, hanem teljes értékű növényi élelmiszerek. Ez azt jelenti, hogy a gyártás során a gyógynövényekből kiveszik a vizet és a rostot, de meghagyják a növény egészét, az „energiarendszerét”, enzimrendszerét. A gyártás során nagy mennyiségű nyers gyógynövényekből lesz kis mennyiségű koncentrált termék. Aki ezeket fogyasztja, több tucat gondosan kiválasztott és összeállított gyógynövényt juttat szervezetébe a maga természetes állapotában.

 

Allergia:

 

Calli

 Alpha 20C napi 1-2db

 

http://www.sunrider.com/Hng/WebForm/Products/Expertise.aspx

Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK)

 

 

 1. Mi a Regenerációs program lényege?
  A Regenerációs program vagy Regenerációs filozófia lényege, hogy a szervezetet sejtszinten megtisztítsuk a felhalmozódott méreganyagoktól, majd megtápláljuk a legyengült szervrendszert vagy szervrendszereket. Így visszaáll a szervezet egyensúlyi állapota, és megszűnnek a problémák. Ugyanis szervezetünk intelligens, és ha megkapja a megfelelő táplálékot (koncentrált növényi élelmiszert), képes regenerálni önmagát.
 2. Kinek ajánlott a regenerálódás?
  A regenerálódás mindenkinek ajánlott, hisz’ napjainkban rengeteg méreganyag kerül be a szervezetbe a táplálkozással, vagy akár a belélegzéssel is. Ezért célszerű a szervezet folyamatos tisztítása, hogy ne legyen ideje a méreganyagoknak felhalmozódni.
 3. Betegek is használhatják?
  A regenerációs program termékeit betegek is nyugodtan használhatják, hiszen koncentrált növényi élelmiszerekről van szó, vagyis ahogy normálisan étkezik egy beteg gyógyszerszedés mellett, úgy fogyaszthatja a Regenerációs program táplálékait is, mint egy normál élelmiszert.
 4. Hány éves kortól ajánlott a fogyasztás?
  A termékek fogyasztása kis gyermekkortól (akár 1 évestől) egészen az aggastyán korig ajánlott.
 5. Meddig kell regenerálódni? Egy-két hónap elegendő?
  Van egy kínai mondás, miszerint ahány éve fennáll egy probléma, minimum annyi hónap szükséges a regenerációhoz. De a Regenerációs program termékeit igazából minden nap célszerű fogyasztani, vagyis érdemes márkát váltani, az eddigi italokat és néhány élelmiszert lecserélni ezekre a termékekre.
 6. Miért kell a szervezetet tisztítani, méregteleníteni?
  Mert a mindennapokban számtalan méreganyag halmozódik fel benne a levegőből, az élelmiszerek adalékanyagaiból, gyógyszerekből stb. Ha ezeket a méreganyagokat nem tisztítjuk ki a szervezetből, akkor előbb-utóbb komolyabb betegséget okoznak, mert az immunrendszer és keringési rendszer már nem bír el velük.
 7. Mikor igyuk a Callit?
  A Calli italt a nap folyamán fogyasszuk, inkább többször kevesebbet, mint egyszerre sokat. Este a nappali Calli italból már ne igyunk, mert élénkítő hatása van.
 8. Mennyit igyunk belőle naponta?
  1 liter fogyasztása ajánlott naponta, de fokozatosan érjük el ezt a napi bevitelt.
 9. Hogyan lehetséges, hogy a Calli filteréből sokkal nagyobb mennyiségű ital készíthető, mint egy hagyományos teafilterből?
  A Calli, bár ránézésre úgy néz ki, mint egy közönséges filteres tea, valójában nem az. Amit mi teaként ismerünk, általában szárított növények, elsősorban levelek egyszerű őrleménye. A Calli alapanyaga a Camellia sinensis (zöldtea) legzsengébb hajtása, amely a leggazdagabb a katekin gyűjtőnevű antioxidáns polifenol vegyületekben. Ha a Calli semmi mást nem tartalmazna, azt mondhatnánk rá, hogy a világ legjobb minőségű zöldteája, hiszen a növénynek csak a legértékesebb részeit használják fel hozzá. Ennél azonban többről van szó. A shaolin papok ősi, 1500 éves receptúrája szerint készült titkos összetételű növényi keveréket kiáztatják, majd a főzet víztartalmának jelentős részét elpárologtatják. Ezt a sűrítményt az előbb említett zöldtea-levelekre fecskendezik, és a koncentrált növényi oldat beivódik a levelekbe. Amikor a filtert vízbe áztatjuk, először a koncentrált növényi keverék oldódik le róla, majd magából a zöldtealevélből oldódnak ki az értékes anyagok.
 10. Hígabban vagy sűrűbben fogyasszuk a tisztító italt?
  A Calli ital gyári címkéjén olvasható felhasználási utasítás szerint „áztassunk 1 filter Callit 0,5-1 liter forró vízben, a kívánt erősségtől függően 3-5 percig!” 15 éves tapasztalataink azt mutatják, hogy egy olyan szervezet számára, amelybe hosszú időn keresztül nagy mennyiségű méreganyag került a táplálékokból, levegőből, dohányzás útján, vagy ha az illető sok gyógyszert szed vagy szedett, egy ilyen sűrűségű főzet az elején kellemetlen tüneteket produkálhat a rendkívül intenzív és hirtelen tisztulási folyamatok eredményeképpen. Sokunk tapasztalata szerint hosszú távon is jól bevált a 3 literes hígítás. Ekkor még kellően ízletes az italunk, nem érezzük túl hígnak, és a hatása is ideális. A címkén lévő hígítási arányt csak azoknak ajánljuk, akik már legalább egy éve minden nap fogyasztják a Callit és a Sunrider egyéb termékeit is, és mellette egészségesen táplálkoznak, azaz szervezetükben már beállt egy közel egyensúlyi állapot.
 11. Gyógyszerfogyasztás mellett szabad méregteleníteni?
  Igen, de hígabban kell elkészíteni a teát, mert a gyógyszer is egy méreganyag, és a Calli valamilyen szinten tisztítja tőle a szervezetet.
 12. A Calli fogyasztása mellett igyunk-e vizet?
  Minimum 1 litert egy nap. A Calli fellazítja a méreganyagokat, de igazán a víz viszi ki őket a szervezetből, és izzadság, vizelet és széklet formájában távozik.
 13. Ízesíthetjük-e a Callit citrommal és cukorral?
  Semmi esetre sem. A Calli egy kifejezetten lúgosító hatású ital, amely jócskán ránk fér a mai világban, amikor korunk egyik népbetegsége az elsavasodás. A citrom savtartalma közömbösíti a Calli hatóanyagait, tehát a hatása ellen dolgozik. Édesítésre cukor helyett használhatunk mézet, vagy a Sunrider növényi édesítőjét (SunCare, SunCare Plus).
 14. Milyen edényben készítsük el a Callit?
  A víz forralása történhet zománcozott fémedényben vagy rozsdamentesacél-edényben, azonban onnét feltétlenül öntsük át egy üvegkancsóba, és miután kicsit lehűlt, tegyük bele a filtert. A legjobb az, ha 50 °C-ra lehűlt vízbe tesszük a filtert. Ettől kezdve italunk ne érintkezzék fémedénnyel vagy –evőeszközzel!
 15. Mitől gyengéd és élvezetes a Regenerációs program?
  Attól gyengéd és élvezetes, hogy a termékek ízletesek, és használatuk könnyedén beilleszthető a mindennapokba. Helyes használat esetén nem okoznak mellékhatást és semmilyen kellemetlenséget; szelíden befolyásolják a szervezet működését.
 16. Mennyi idő múlva várható a termékfogyasztás hatása?
  Problémától függően, de már néhány nap alatt érezhető a pozitív hatás, elsősorban a tisztítás hatása, hiszen a méreganyagoktól megszabadult szervezet szinte fellélegzik. Első lépés mindig a tisztítás, mert egy mérgekkel teli szervezetben a tápláló koncentrált növényi élelmiszerek is nehezebben szívódnak fel, vagyis tisztítás nélkül a kapszulák is lassabban hatnak.
 17. Milyen engedéllyel rendelkeznek a regenerációs termékek?
  A Sunrider a termékeit Magyarországon a megfelelő hatósági (a termék típusától függően OÉTI- vagy KERMI-) engedélyekkel hozza forgalomba.
 18. Méregtelenítéskor milyen mellékhatásra kell felkészülni?
  Az első napokban lehet szédülés, fejfájás, hányinger, rossz közérzet, gyakoribb vizelet vagy széklet. Ekkor nem kell megijedni, hanem fogyasztani kell tovább a tisztító italt, hogy a sejtek közül felszabadult méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. Ha a tünetek túl drasztikusnak tűnnek, átmenetileg nagyobb hígítással készítsük el az italt.
 19. Fogyaszt-e a Calli tea?
  A Calli ital sejtszinten tisztítja ki a méreganyagokat, így – elsősorban a méregtelenítés elején – fogyás is tapasztalható. Tisztítja az emésztőrendszert és beállítja az egyensúlyt, ezért áttételesen további fogyás is várható az emésztőrendszer teljes egyensúlyba kerüléséig.
 20. Terhes vagy szoptató nők is végezhetnek belső tisztítást?
  Terhes anyáknál csak nagy hígításban ajánlott a tisztító ital használata, mivel az anya keringési rendszerén keresztül a magzatba is bekerülnek a felszabaduló méreganyagok, amelyek nagyobb koncentrációban feleslegesen terhelnék a magzatot. Szoptatós anyák nyugodtan ihatják a tisztító italt, még fokozza is a tejtermelést.
 21. Mit segít egy-egy szervrendszer megtáplálása?
  Az adott szervrendszert felerősíti, regenerálja, így megszűnik annak egyensúlyhiánya, vagyis megfelelő mennyiségű koncentrált növényi élelmiszer elfogyasztása után az adott probléma is megszűnik, ami az adott szervrendszert terheli.
 22. Mitől különlegesek a Sunrider termékei?
  A Sunrider termékei koncentrált növényi élelmiszerek, tehát nem gyógyhatású készítmények vagy gyógyteák, hanem nap mint nap fogyasztható táplálékok. Minden termék koncentrátum, így annak ellenére, hogy teljesen tiszta növényi élelmiszerekről van szó, mégis intenzív regeneráló hatást fejtenek ki a szervezetben.
 23. Hol termesztik a termékek alapanyagait?
  A Sunrider a termékek alapanyagait részben a saját tulajdonában álló ültetvényeken maga termeszti, részben kizárólagos szerződés keretében és ellenőrzött körülmények között termeszteti elsősorban Belső-Kína hegyes területein, részben más országokban, például Paraguayban, ahonnét a növényi édesítő alapanyaga származik.
 24. Hol gyártják a Sunrider termékeit?
  A Sunrider a termékeit a saját tulajdonú csúcstechnológiájú gyáraiban gyártja, amelyek Kaliforniában, a City of Industryban, Kínában (Tiencsinben és Kantonban), Szingapúrban, Tajvanon és Indiában találhatók. 2008 nyarán avatták az új Los Angeles-i gyáregységeket, amelyek alapterülete és kapacitása meghaladja az összes eddigi gyártóüzem kapacitását. Kínában, Kunshanban is új gyár épül. A nyers növények feldolgozása az ázsiai gyárakban történik, majd a feldolgozott növényeket továbbítják az amerikai gyárakba, ahol a további folyamatok történnek, beleértve a kiszerelést.
 25. A gyárakban fertőtlenítik-e a növényeket
  A gyárakban a növényeket nem vetik alá vegyi fertőtlenítésnek, füst- és hőkezelésnek. A növényeket géppel és kézzel válogatják, majd a válogatott és kifogástalan minőségű példányokat megtisztítják a durva szennyezésektől, majd a Sunrider saját fejlesztésű és gyártású – baktérium-, gomba-, és vírusölő hatású – gyümölcsmosójával megmossák. A gyártás csírátlanított környezetben történik, a levegőt többszörösen szűrik, a felhasznált vizet fordított ozmózissal folyamatosan tisztítják. Más növényfeldolgozó üzemekben a baktériumszámnak meghatározott határértékét tűzik ki célul, míg a Sunrider a kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől való 100%-os mentességet.
 26. Miután a növényeket alaposan megtisztították, szennyeződhetnek-e a gyártási folyamat során?
  Egyáltalán nem. Azon túl, hogy a gyártás nagy része zárt rendszerben történik, ahol az alapanyagok nem érintkeznek a helyiség levegőjével, a levegő az egész gyárban folyamatos tisztításnak van alávetve. Ráadásul a nyers növények megtisztításától a csomagolt, és általában zsugorfóliával is ellátott végtermékek létrejöttéig emberi kéz általi érintés nem lehetséges. A gyári dolgozók az egész folyamatban, még a csomagoló részlegen is fertőtlenített gumikesztyűben és védőruházatban dolgoznak, amelyből minden nap teljesen újat kapnak, a használtat pedig leselejtezik.
 27. Mi a garancia arra, hogy gyártáskor a növények nem veszítenek az értékükből?
  Mint az előbb is említettük, a növények nem érintkeznek vegyszerekkel, illetve a gyártási folyamat egy fázisában sincsenek kitéve magas hőmérsékletnek vagy sugárzásnak.
 28. Milyen minőségű vizet használnak fel a termékek gyártásakor?
  A Sunrider a gyáraiban külön helyiségeket üzemeltet rendkívül magas kapacitású víztisztító rendszerek használatára, amely egy egyszerű fizikai szűrést és aktívszén-szűrést követően a fordított ozmózis módszerével eltávolít a vízből minden baktériumot és vírust, valamint nehézfém-szennyeződést is.
 29. A cég végez-e állatkísérleteket? Hogyan tesztelik a termékeket?
  A cég nem végez állatkísérleteket. A felhasznált növényeket évezredek óta emberek fogyasztják. A tulajdonos minden új terméket magán és családján tesztel, majd vezető üzlettulajdonosain próbál ki, mielőtt forgalomba hozza.
 30. A feldolgozáskor sérül-e a növények enzimtartalma?
  Nem sérül. A teljes növény, sértetlen enzimrendszerrel kerül feldolgozásra a termékek gyártása során. Ezt úgy érik el, hogy a növény a gyártási folyamat egyetlen lépésében sem kerül 40 °C-nál magasabb hőmérsékletre. Dr. Chen egyedülálló koncentrálási, sűrítési eljárást dolgozott ki, amely alacsony hőmérsékleten is kivitelezhető.
 31. Lehet-e túladagolni a Sunrider-termékeket?
  Nem lehet túladagolni, mert koncentrált növényi élelmiszerről van szó, nem pedig gyógyszerről vagy gyógyhatású készítményről.
  Ahogy paradicsomból, fokhagymából, banánból vagy mogyoróból sem eszünk hatalmas mennyiségeket, csak amennyit a szervezetünk kíván, úgy a Sunrider koncentrált termékeit is az ésszerűség és a szervezet egyéni szükségletei szerint fogyasszuk.
 32. Kell-e konzultálnom az orvosommal a Sunrider-termékek fogyasztásáról?
  Ha krónikus betegségben szenved és komoly szabályozó gyógyszereket szed (cukorbetegség, vérnyomásproblémák), akkor ajánlott konzultálnia orvosával, már csak azért is, mert a termékek regenerálják a szervezetet, és előfordulhat, hogy egy idő után nem lesz már szüksége annyi és olyan erős gyógyszerek szedésére. Ezért ajánlott a folyamatos
 33. Miért ajánlják a Sunrider tápláló termékeinek fogyasztását?
  Mert fogyasztásuk egyszerű és biztonságos. Biztosan nem visz be szervezetébe semmilyen káros anyagot, csak pozitív irányba tudja változtatni az egészségét a termékek fogyasztása során.
 34. A Regenerációs programhoz szükség van-e speciális étrendre?
  Nincs szükség semmilyen speciális étrendre.
 35. Könnyű-e a programot beilleszteni a mindennapi életbe?
  A termékeket úgy állították össze, hogy könnyen és gyorsan át lehessen térni a használatukra a mindennapokban.
 36. Vegetáriánusok is használhatják a termékeket?
  Kizárólag növényi alapanyagokból készülnek a termékek.
 37. Ezek a termékek megfelelnek a kóser kritériumoknak?
  Sok Sunrider által gyártott élelmiszert a Star-K, a világ egyik legelismertebb kóser-tanúsító ügynöksége látott el tanúsítványával. A Sunrider ezen Star-K által tanúsított termékei egyben az Izraeli Fő Rabbinátus tanúsítváŹnyát is megkapták.
 38. Mohamedán vallásúak is fogyaszthatják?
 39. Sportolók is fogyaszthatják? Nem lesz doppingproblémájuk?
  Igen, fogyaszthatják. Nem lesz problémájuk. 2006 decemberében a Tiltott Anyagokat Ellenőrző Csoport (BSCG) egy, a Doppingellenes Világszövetség (WADA) által akkreditált szervezet, öt Sunrider-termék, a Veros, a JOI, a TOP, a Sunrise és a Koreai fehér ginszeng esetében tanúsította, hogy nem tartalmaznak tiltott anyagokat. A Sunrider többi termékében sem fordul elő doppingszerként listázott természetes eredetű anyag.
  (Ez lehetővé tette a Sunrider által szponzorált Izraeli Olimpiai Csapatnak az említett termé-kek fogyasztását a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokra való felkészülés ideje alatt.)
 40. Azt halottam, hogy fiatalító hatása is van a Sunrider termékeinek, igaz ez?
  Annyiban igaz, hogy az a szervezet, amely tiszta formában megkapja a működéséhez szükséges nélkülözhetetlen, legfontosabb tápanyagokat, képes önmagát egészséges sejtekkel regenerálni, így valóban tevékeny, hosszú életnek néz elébe a hűséges Sunrider-termékfogyasztó.